Nicolette collectie

11 Results
20 100
Filters
Kleur
Merk
Maat
Doelgroep
Pasvorm
Mouwvorm
20-100
Prijs
20 100

Ook zo’n zin in de zomer dit jaar? Shoeby en Nicolette van Dam maken ‘m extra onvergetelijk voor jou én je Mini-Me, met alweer hun 10e(!) collectie samen. Let’s have fun in the sun! Met de meivakantie voor de deur en de zon steeds hoger aan de hemel kan het nu echt niet lang meer duren: SUMMER IS COMING! Shoeby en Nicolette nemen je met hun gloednieuwe Mini-Me Spring collection mee naar een zomer die bol staat van fashion én fun!


Sweet Spring

Een rocky fotoprint van Nicolette en een stoere zwarte blouse en rok, maar ook heel veel fris lavendelblauw, bloemenprints, ruffles en kant: de 10e collectie van Shoeby en Nicolette mixt stoer met zoet en leent zich perfect voor heel veel gekke, girly dagen met elkaar. “Van playbacken tot snacken en samen de stad in; ik vind plezier maken met mijn meiden écht het leukste wat er is”, glundert Nicolette. “Een perfect thema voor een nieuwe collectie dus!”


Twinnen!

Het resultaat: een collectie met een toffe rock city vibe: stoer, maar óók zonnig en girly. Nicolette: “De items zijn onderling perfect te combineren en matchen een-op-een met onze eigen stijl. Knappe, zomerse items voor jong en oud!” Alleen voor de lavendelblauwe maxi-rok is een uitzondering gemaakt; die is er alleen voor dames. Nicolette: “Ik ben helemaal fan van de maxi-rok uit de reguliere collectie, die mocht in mijn eigen collectie dus niet ontbreken. Superleuk om te twinnen met het korte rokje van je dochter!”


Vanaf 21 april

De Shoeby x Nicolette Mini-Me Spring collection wordt feestelijk gelanceerd via een livestream op het kanaal van @nicolettevandam1 en is te koop vanaf woensdag 21 april in alle winkels en online. De items zijn verkrijgbaar in maat 98/104 tot en met 158/164 voor meiden en maat XS tot XXL voor dames (XXL alleen online verkrijgbaar). Bij aankoop van twee items uit de Shoeby x Nicolette Mini&Me spring collection ontvang je een setje plaktattoos in stijl van de collectie!