• Gratis verzending naar de winkel
  • 120 dagen retourtermijn
  • 8.9/10 beoordeling van 4010 klanten
Dames

Mieke Collectie

4 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina
4 items gevonden

Foto-tabel  Lijst 

per pagina

Mieke collectie

"

Na het grote succes van haar debuut, verrast Shoeby founder Mieke van Deursen dit seizoen opnieuw met een waanzinnige signature collectie voor een stylish spring. Het was een daverend succes: de allereerste By Mieke collectie in november vorig jaar. Dat er een vervolg zou komen, wist Mieke meteen. “Mensen mooi maken en mooie dingen maken is waarom ik 40 jaar geleden mijn eerste winkel opende”, vertelt ze enthousiast. “Gewéldig om mijn persoonlijke stijl na al die jaren voor het eerst in een eigen collectie te gieten. Ik wist: dit wil ik nóg eens doen.” Ook haar tweede collectie is helemaal door de Shoeby-founder bedacht en bepaald. “Natuurlijk ben ik intensief betrokken bij alle collecties die we year round bij Shoeby ontwerpen, samenstellen en lanceren. En hier kijken we heel goed naar de aankomende trends en natuurlijk onze klanten”, licht ze toe. “Maar voor de ‘by Mieke’ collectie hebben we écht mijn persoonlijke stijl als uitgangspunt genomen.”


14 items, tientallen looks

Het resultaat: een voorjaarscollectie die fashion en comfort feilloos weet te combineren. En opnieuw een collectie die voor elke gelegenheid te mixen en matchen is. Met een neutraal kleurenpallet, veel laagjes en een mix van soepel vallende en crispy materialen staat de collectie aan de basis van oneindig veel tijdloze looks. Mieke: “Zo draag je de flared broek met het leren jack en linnen T-shirt tijdens een middagje shoppen, combineer je ‘m met de de mouwloze top voor date night of met de sweat spencer naar een lunch met vriendinnen.” Je kan alle items bovendien zowel met een sneaker als met een hakje dragen. Op die manier creëer je verschillende soorten looks passend bij iedere gelegenheid!


Ready-to-wear

Mieke koos ook dit keer voor luxe details en materialen, zoals rijke borduursels, echt leer en linnen en items in travel kwaliteit – en de mooie silhouetten. “Die mix maakt de By Mieke collectie zowel elegant als nonchalant, fashionable én comfortabel, vrouwelijk én sportief.”, besluit Mieke. “De items laten iedere vrouw en ieder figuur bovendien op haar beste tot uiting komen. Jezelf prachtig voelen, dáár doe ik ’t voor!” De By Mieke collectie is vanaf woensdag 14 april te koop in alle Shoeby stores en via shoeby.nl.

"