Sweaters en hoodies

11 Resultaten

Sweaters en hoodies

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Materiaalsamenstelling
Prijs
30 - € 100
30 - € 100

Sportieve en stijlvolle sweaters voor dames vind je bij Shoeby

Hoewel dit item vroeger alleen gedragen werd tijdens het sporten, mogen sweaters voor dames tegenwoordig niet meer ontbreken in de garderobe. Het is de essential voor een casual outfit en makkelijk te combineren met bestaande items in je kledingkast. Kijk je uit ook zo uit naar sweater weather? Comfortabele én stijlvolle sweaters shop je bij Shoeby.

Sweaters als de perfecte basics

Een basic item is alles behalve saai! Sterker nog, het is de basis van elke wardrobe. Dat geldt ook voor sweats. Ze zijn onmisbaar in je kledingkast en helpen je dagelijks de meest comfortabele én stijlvolle outfits samen te stellen. Je zult verrast staan van de vele combinatiemogelijkheden die sweaters bieden. Het is een ideaal item om een speels laagjes-effect te creëren. Bijvoorbeeld met een gekleurde turtleneck of klassieke witte blouse eronder. Dan maakt je look net even spannender. Ook leuk: een sportief exemplaar onder een oversized blazer dragen. Sporty meets style! Heb je eenmaal de perfecte sweater gevonden? Grote kans dat je hem het liefst iedere dag draagt. Want zeg nou zelf: het zijn toch de meest comfortabele kledingstukken ever?

Waarom mag een witte sweater voor dames niet ontbreken in je garderobe?

De kleur wit is niet trendgevoelig, dus gegarandeerd dat je lang plezier hebt van een witte sweater voor dames. Daarbij combineer je ‘m moeiteloos met gekleurde of printed items in je kast. De kleur wit past nagenoeg bij alle stijlen draag je het hele jaar door. In de zomer als het ’s avonds afkoelt draag je een witte dames sweater op een fleurige rok en in de winter op een stoere spijkerbroek.

Waarom is een zwarte sweater voor dames een absolute musthave?

Met een zwarte dames sweater sla je onmogelijk de plank mis. Je stelt eindeloos veel outfits samen in verschillende stijlen, waardoor jij je favoriete zwarte sweaters vaak kunt dragen. Zo oogt een zwarte sweater voor dames op een joggingsbroek super comfy, maar draag je hem op een leren short dan creëer je juist een edgy look. Kortom: dit tijdloze exemplaar is het hele jaar door de perfecte basic.

Hoe combineer je gekleurde sweaters?

Bij Shoeby vind je naast zwarte, grijze en witte sweaters voor dames ook exemplaren in dé trendkleuren van het seizoen. Om sportieve sweaters in kleur vrouwelijk te laten ogen style je ze met een printed rokje in dezelfde kleurtonen. Draag er een paar rocky boots onder en je bent good to go. Houd je meer van een stoere look? Ga dan voor de wide leg jeans met damaged details en een paar sporty sneakers.

Hoe style je sweaters met print?

Zeg je Shoeby, dan zeg je signature prints. We love it! Het maakt je sweater nét even spannender. Van animal tot ikat en van floral tot grafisch: zoveel dames sweatvesten, zoveel prints. Heb jij een printed sweater gevonden die bij je past? Draag ‘m over een klassieke witte blouse en op een skinny jeans voor de ultieme office outfit.

Hoe creëer je een sportieve, dagelijkse look met sweats?

Sweaters zijn in de basis al sportieve items. Het heeft dan ook niet veel extra’s nodig om een effortless, sporty look samen te stellen. Combineer ze bijvoorbeeld met een legging in travelstof, dat zit ook nog eens heerlijk. Grijp een paar hoge sportsokken, trek je favoriete sneakers eronder aan en je bent helemaal klaar voor de dag.

Stylingtips voor het combineren van oversized sweaters

Een van onze basisprincipes op het gebied van styling is: draag je iets wijds, combineer het dan met iets straks. Dat geldt ook voor oversized sweaters. Idealiter draag je ze op een skinny- of tapered jeans. Ook de (lak)leren legging doet het goed in combinatie met oversized sweatvesten voor dames. Zo geef je jouw sportieve look moeiteloos een edgy twist.

Hulp nodig bij het vinden of stylen van sweaters voor dames?

Kun je een helpende hand gebruiken bij het vinden van je persoonlijke stijl of het vinden en stylen van sweaters voor dames? Loop eens binnen bij een van onze Shoeby-winkel en spreek een van de personal stylisten aan. Want hoe maak je van jouw favoriete sweaters een statement look? Daar helpen ze je graag een handje bij. Zo creëren we een stijl die jouw karakter omarmt. You’re unique!