Dames shorts

14 Resultaten

Dames shorts

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Pasvorm
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
10 - € 100
10 - € 100

De leukste dames shorts vind je bij Shoeby

Shorts zijn je favoriete items tijdens het zomerseizoen! Dit korte (spijker)broekje is enorm easy-to-match, draagt enorm comfortabel en is geschikt voor iedere gelegenheid. Niet alleen het ultieme kledingstuk tijdens de zomer, maar ook stijlvol draagbaar tijdens de winter met een panty. In de online shop vind je een enorm divers aanbod aan korte broeken. Kies jouw favoriete exemplaar bij Shoeby!

How to style the hotpants

Een short mag niet ontbreken in je garderobe. Met een jeans short voor dames geef je je look eenvoudig een stijlvolle upgrade. Dit kleding item is op enorm veel verschillende manieren te combineren. Voor een edgy look style je je outfit af met een stoere top en biker boots. Wil je een meer sophisticated outfit, maak je look dan compleet met hakken en een vrouwelijke blouse. In de winter draag je een short met een oversized trui en stoere boots of sneakers. The choice is yours!

Verschillende exemplaren dames shorts

Het pluspunt van een korte broek is dat je benen mooi uitkomen én tegelijkertijd optisch langer lijken. Het musthave item voor iedere vrouw die langere benen wil! Daarnaast komt de korte broek in effen kleuren als zwart en wit. Strak of aansluitend – maar altijd met een vleugje stretch. Kort of wat langer. Of je een short nu stoer of klassiek draagt, sportief of vrouwelijk, trendy of minimalistisch. Dankzij de shorts voor dames van Shoeby ben je altijd verzekerd van een unieke look.

On-trend dames shorts vind je bij Shoeby

Van een spijker short, een vegan leren short tot aan een klassieke stoffen shortjes. Bij Shoeby zijn onze designers altijd aan het zoeken naar de nieuwste dames trends. We onderzoeken naar de laatste trends en creëren voor iedere gelegenheid een dames short die onderling te combineren is met andere items uit onze collectie. Vanuit de aankomende trends selecteren wij de mooiste stoffen, verschillende soorten printjes en kleuren om ervoor te zorgen dat jij er altijd fashionable bij loopt. Één print die op valt is de leopard print. Deze print komt elk seizoen terug in verschillende trending kleuren en modellen. Zo combineer je in de zomerperiode een stoffen panterprint short samen met een oversized korte mouwen T-shirt voor een stijlvolle look!

Hulp nodig bij het vinden of stylen van een dames short?

Moeite met het creëren van een unieke look? No worries, in jouw favoriete Shoeby-store staan onze personal stylisten voor je klaar om je te helpen bij het creëren van een on-trend outfit. Wie je ook bent en wat je stijl ook is. Bij Shoeby zoeken we samen naar een outfit waarin jij gaat stralen. Onze personal stylisten weten alle ins & outs over de laatste trends en zorgen ervoor dat jij er dit seizoen fashionable bij loopt. Zo vind je een dames short die bij jou stijl past. Together we find the perfect you!