Wide Leg Fit

9 Resultaten

Wide Leg Fit

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Lengtemaat
Sluiting
Prijs
50 - € 100
50 - € 100

De perfecte wide leg jeans voor dames shop je bij Shoeby

Strakke (spijker)broeken maken de afgelopen tijd steeds vaker plaats voor een jeans met wijde pijpen. En hiervoor geldt: hoe wijder, hoe beter! Menig modeliefhebber heeft deze trend inmiddels omarmd: de wide leg is here to stay! Grote kans dat je de wijde broek voor dames vaak voorbij ziet komen op straat, op de catwalk en op social media. Wil jij ook moeiteloos een statement look creëren, met in de hoofdrol een wide leg jeans? We got you! Bij Shoeby kunnen we namelijk geen genoeg van deze jeans krijgen!

De wide leg jeans is altijd een goede keuze

Comfort meets fashion! Een wijde broek met hoge taille zit over het algemeen comfortabeler dan een skinny jeans én je benen lijken optisch langer. Met zijn flatterende pasvorm complimenteert deze spijkerbroek ieder lichaam. Het fijne aan de wide leg jeans is dat hij op ontelbare manieren te combineren is. Of je nu gek bent op street style vibes of jouw stijl eerder omschrijft als casual chic: met een wide leg jeans voor dames kun je werkelijk alle kanten op.

Hoe combineer je een wijde spijkerbroek casual?

Een jeans wordt vaak geassocieerd met een casual outfit. Je final look heeft dus eigenlijk niet veel extra’s nodig. In het voorjaar zijn wide leg jeans in een lichte kleur denim razend populair. Combineer ‘m met een basic wit T-shirt en kleed jouw look verder aan met een kleurrijk gilet, sporty sneakers en statement oorbellen. In het najaar style je jouw donkergrijze wijde jeans met een oversized trui voor een casual everyday look. Geef je outfit een edgy twist door te kiezen voor een sweater met opvallende artworks.

Hoe combineer je een wijde spijkerbroek voor een avond uit?

Hoewel je misschien snel naar een rok of jurk grijpt, halen we de wide leg jeans maar al te graag tevoorschijn voor een avondje uit. Ga voor een zwarte jeans en combineer ‘m met een kanten body of opvallende pailletten top voor een verrassend contrast. Maak je look compleet met een statement tas en killer heels. Koelt het ‘s avonds af? Neem dan een classy zwarte blazer mee: onmogelijk om daar de plank mee mis te slaan.

Wide leg jeans voor dames in verschillende kleuren en wassingen

Laat je verrassen door de diversiteit aan denim! Bij Shoeby vind je wide leg jeans in allerlei verschillende kleuren en wassingen. Ieder seizoen heeft zijn eigen favoriet. Zo is de witte of lichtblauwe jeans in het voorjaar populair, en in het najaar kiest men vaak voor een donkerblauwe of zwarte spijkerbroek. En dan is er nog de variatie aan wassingen. Ga voor een subtiele bleach, een stoere stonewash of een verwassen look and feel.

Een wijde broek voor dames als alternatief voor de jeans

Natuurlijk zijn er naast de wide leg jeans nog andere soorten wijde broeken zoals de flared legging of wijde pantalon voor dames. Ideaal wanneer je spijkerbroeken niet zo lekker vindt zitten, maar wel van deze te gekke trend wilt proeven. Of als je variatie wilt aanbrengen in je garderobe!

Hoe combineer je een flared legging?

De flared legging wordt gekenmerkt door de elastische stof en uitlopende pijpen: super comfy. Ga voor een klassieke zwarte variant of geef je look een edgy twist door te kiezen voor een exemplaar met een all-over print. Combineer ‘m met een oversized hoodie voor een sportieve, stijlvolle look.

Hoe combineer je een wijde pantalon voor dames?

Een van onze all-time favorites is de wide leg pantalon. Je stijlt ‘m casual chic met een basic T-shirt, bijpassende blazer en on-trend loafers. De wijde pantalon voor dames is ook perfect te combineren met een klassieke witte poplin blouse. Classy and comfy styles!

Wat is het effect van een wijde broek met hoge taille?

Een wijde broek met hoge taille brengt je figuur mooi in balans. De hoge taille creëert optisch meer lengte in je benen en accentueert zowel je taille als je vrouwelijke vormen. De wijde pijpen zorgen voor volume aan de onderkant van je outfit. De wide leg jeans is een ideaal model voor nagenoeg iedere lichaamsbouw. Twijfel je nog of een wijde broek voor dames bij je past? Kom gerust een exemplaar passen bij een Shoeby-store in jouw buurt.

Persoonlijk stylingadvies ontvangen?

Wat je stijl ook is, de perfecte wide leg jeans scoor je bij Shoeby. Heb je hulp nodig bij het vinden van je persoonlijke stijl of items die hierbij aansluiten? In onze Shoeby-store staan personal stylisten voor je klaar met advies en handige tips die je thuis kunt toepassen wanneer je weifelend voor de kledingkast staat. Samen ontdekken we jouw unieke stijl. We’re here for you!