Dames jassen

1 Resultaten

Dames jassen

Filters
Maat
Kleur
Pasvorm
Mouwvorm
Sluiting
Prijs
100 - € 200
100 - € 200

Shop de perfecte dames jassen bij Shoeby

Bij de Shoeby vind je een groot assortiment aan verschillende soorten damesjassen in jouw persoonlijke stijl. Op zoek naar een warme jas die zowel stijlvol als functioneel is? Dan zijn de gewatteerde jassen een perfecte keuze. De Shoeby gewatteerde jassen zijn niet alleen warm, maar ook helemaal on-trend. Voor wie op zoek is naar een stijlvolle tussenjas kan een klassieke trench coat niet te missen zijn. Deze trendy en tijdloze jas blijft trending en is makkelijk te combineren met artikelen uit jouw garderobe.

On-trend jassen van het seizoen

Ben je op zoek naar de perfecte on trend jas? Dan ben je bij Shoeby aan het juiste adres. Jassen zijn een onmisbaar onderdeel om jouw fashionable look af te stijlen. Bij Shoeby heb je genoeg keuze om stijlvolle de zomer, winter, herfst en lente door te komen. Ga je voor een tussenjas? Winterjas? Manteljas of een bomberjack? Ontdek het allemaal bij onze collectie dames jassen. Here for you!

Voor ieder seizoen een type jas

Voor elk seizoen heb je weer een andere type jas nodig. Zo is een gewatteerde pufferjas perfect voor de koude winterdagen, zo trotseer jij de kou in Shoeby stijl. In de herfst en lente temperaturen zijn de tussenjassen perfect. De temperatuur wisselt enorm in de lente en herfst periode, hierdoor wil je een makkelijk jas dragen die snel aan-en uit kan. Dan zijn bomber jacks of leren jassen de perfecte oplossing. Ook in de zomerperiode kan je bij Shoeby met een jas laagjes creëren. Ga dan voor een sleeveless jack of een luchtige kimono om jouw outfit compleet te maken.

Voor elke gelegenheid een Shoeby jas

Jassen zijn in verschillende soorten en stijlen. Ga je voor een eenvoudige jas? Een trendy jas? Een casual jas? Een stoere jas? Of een elegante jas? Bij Shoeby hebben we genoeg in ons assortiment om er stijlvol voor de dag uit te zien in jouw persoonlijke stijl. Naast de verschillende soorten modellen kan je bekijken wat er nog toegevoegd kan worden aan jouw garderobe. Zo heb je voor elke gelegenheid een geschikte jas. We hebben verschillende soorten jassen in ons Shoeby assortiment, hierdoor kan je uit verschillende mogelijkheden kiezen. Together we find the perfect you!

Hulp nodig bij het ontdekken jouw nieuwe jas?

Onze personal stylisten staan voor jou klaar in de dichtstbijzijnde Shoeby-winkel. Ze helpen jou met het vinden van jouw perfecte Shoeby jas. We’re here for you!