Leggings

6 Resultaten

Leggings

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Sluiting
Prijs
30 - € 50
30 - € 50

Shop de mooiste leggings voor dames bij Shoeby

Leggings voor dames zijn een echte must als het aankomt op het hebben van een on-trend garderobe. Het is een perfect alternatief voor de skinny jeans: ervaar het comfort van een legging, met de uitstraling van een broek. Met stip op 1 staan de zwarte leggings. Bij Shoeby vind je verschillende varianten van deze all-time favorite. Laat je daarnaast verrassen door exemplaren in trendkleuren van het seizoen.

In het kort: wat zijn leggings?

Dit item is dus een combinatie van twee kledingstukken en kenmerkt zich door de elastieken tailleband en superstretch stof. Leggings zijn soepeler dan broeken, maar dikker dan panty’s. Ze zitten als gegoten en sluiten perfect aan op elk figuur.

Creëer moeiteloos verschillende looks met treggings voor dames

Leggings zijn de meest comfortabele kledingstukken on earth, maar ze doen niet onder voor de trendy items in je garderobe. Leggings zijn comfy but classy! Afhankelijk van het materiaal en de stijl van je legging, kun je er veel verschillende looks mee samenstellen. Het is dé musthave basic voor ieder seizoen. We vertellen je graag hoe je met dit fijne item moeiteloos een casual, sportieve of chique outfit samenstelt.

Hoe combineer je leggings voor een casual look?

Of je nu gaat picknicken in het park, gaat lunchen in de stad of er een dagje op uit gaat met familie: leggings zijn de perfecte basis voor een casual outfit. Kies voor een legging met een split en combineer ‘m met een oversized trui of blouse; maak je outfit compleet met je favoriete sneakers of rocky boots. Is het buiten fris? Grijp je bikerjack of spijkerjas van de kapstok voor een stijlvolle finishing touch.

Hoe combineer je leggings voor een sportieve look?

Staat er een actief uitje op de planning? Ga voor een legging in glanzende travelstof of een variant met sportieve bies aan de zijkant. In het voorjaar combineer je leggings met een oversized T-shirt en sporty sneakers. ‘s Avonds wanneer het afkoelt, trek je een bomberjack aan om je sportieve look af te maken. In het najaar ruil je het T-shirt in voor een warme, lange sweater.

Hoe combineer je leggings voor een chique look?

Zoek je een outfit voor een meer formele gelegenheid, zoals een belangrijke presentatie op je werk of een chic diner? Leggings met een coating lenen zich perfect voor deze momenten. Ze zitten nog steeds super lekker, maar ogen elegant. Combineer ‘m met een lange blouse of tuniek en style je outfit af met een statement sieraad, een oversized blazer en stijlvolle hakken.

Leggings draag je het hele jaar door

Wil je jouw favoriete leggings het hele jaar door dragen? Dat kan! In het najaar draag je bijvoorbeeld een (oversized) sweater of eenbomberjack op je legging. In het voorjaar combineer je dit veelzijdige item met een luchtig tuniekje of een mouwloze top. Zo creëer je elk seizoen eindeloos veel verschillende looks met slechts één item.

Voor ieder wat wils: leather look tot een speelse split

Het is duidelijk dat je met de juiste legging alle kanten op kunt. Bij Shoeby vind je verschillende leggings voor dames, waaronder treggings in travelstof, met een shiny lederlook coating, met flared pijpen of met een speelse split aan de onderkant. Zo vind je gegarandeerd een exemplaar dat bij jouw persoonlijke stijl past.

Hulp nodig bij het vinden en stylen van leggings?

Wat je stijl ook is, comfortabele én stijlvolle treggings bemachtig je bij een Shoeby-winkel in jouw buurt of via onze webshop. Kun je een helpende hand gebruiken bij het vinden en stylen van een legging die aansluit bij jouw unieke stijl? Onze personal stylisten staan voor je klaar met stylingtips en -advies. We’re here for you!