Dames treggings

4 Resultaten

Dames treggings

Filters
  • Dames
Categorie
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Broekpasvorm
Print
Prijs
30 - € 50
30 - € 50

Treggings zijn een echte must als het aankomt op het hebben van een on-trend garderobe én zijn de perfecte vervanger van de skinny jeans. In de hoogste fashion kringen wordt deze smalle spijkerbroek steeds vaker vervangen door de flared variant of de mom jeans. Hierdoor wint de combinatie van een broek en een legging aan terrein. En waarom ook niet? De tregging is de meest comfortabele aanvulling op je trendy look! En draagbaar all year long!


Jeggings

Bij Shoeby vind je verschillende varianten van de zwarte tregging, met of zonder sportieve streep aan de zijkant maar ook de denim look tregging vind je in de online shop, oftewel de jegging. Stuk voor stuk basic items die niet ogen als een legging, maar wel zo dragen dankzij het hoge aandeel stretch. Hierdoor is het kledingstuk een als fashion item.


Gekleed en comfortabel tegelijk

Geen last hebben van strakke stoffen, maar er tegelijkertijd wel gekleed uitzien: dat is het voordeel van een tregging. Je mixt en matcht het item dan ook gemakkelijk met vele outfits. In de winter draag je bijvoorbeeld een (oversized) sweater of een bomberjack boven de broek en tijdens zwoele zomeravond kan het kledingstuk niet zonder een luchtig tuniekje of een mouwloze top. Een jegging is de perfecte comfortabele vervanging voor een jeans.