Dames kettingen

4 Resultaten

Dames kettingen

Filters
Maat
Kleur
Productsoort
Materiaalsamenstelling
Prijs
10 - € 30

Sieraden zijn vaak de favoriete accessoire van iedere fashionista. Met een sieraad geef je je look namelijk een edgy, sophisticated of casual touch binnen een handomdraai. Bij Shoeby shop je kettingen, oorbellen en armbanden voor een betaalbare prijs. Met een sieraad geef je je look binnen no time een unieke look.


Upgrade je outfit met oorbellen of een ketting

Met een sieraad geef je een simpele outfit meteen een upgrade. En dat niet alleen, met je accessoires benadruk je ook je persoonlijke stijl. Kies voor een speelse mix tussen lengtes, texturen, stijlen en materialen om zo een on-trend look te creëren. Het assortiment bestaat voornamelijk uit kettingen, oorbellen en armbanden. Zilver-, goud- of rosékleurig, voor ieder wat wils! Combineer er op los met verschillende kleuren en creëer je eigen stijl. Zorg er alleen voor dat je niet over de top gaat, draag één statement sieraad tegelijk.


Minimalistisch of statement

Met een sieraad geef je je look eenvoudig een sophisticated touch, daarnaast zorgt een sieraad voor de perfecte finishing touch van jouw look. Een statement ketting zorgt ervoor dat alle ogen op jou gericht zijn. Maar een minimalistisch sieraad geeft een casual, chique touch aan je look. Een ketting met verschillende lagen is de trend van dit moment. Koop ze als set of creëer zelf een layered necklace look en combineer kettingen in verschillende lengtes met elkaar.


Wat voor sieraden je ook zoekt, bij Shoeby vind je de perfecte accessoires voor bij jouw look!