Dames petten

2 Resultaten

Dames petten

Een pet of een hoed als finishing touch voor jouw look. Deze accessoires zijn niet alleen heel fashionable maar ook nog eens super praktisch ter voorkoming van een zonnesteek of een bad hairday!


Hoeden

De hoed is terug van weggeweest! Het is het perfecte modeaccessoire om je look mee up te graden! Met een opvallende hoed hoef je namelijk weinig moeite te doen om er trendy uit te zien. De strohoed is perfect voor de zomer. Niet alleen super fashionable maar ook nog eens een goede bescherming tegen de zon. Is het even wat minder mooi weer (in Nederland weet je het nooit) kies dan voor een chique wollen fedora hoed of een stoere cowboyhoed. Draag de fedora hoed in combinatie met een boyfriend jeans en sportieve sneakers en creëer binnen no-time een boyish look!


Petje op, petje af

De pet is allang niet meer alleen een accessoire voor mannen. Wij dames omarmen dit item maar al te graag. Ideaal voor als je even snel de deur uit moet. Een trend waar je niet omheen kunt zijn de sailor caps. De sailor cap heeft zijn bekendheid te danken aan Queen Victoria die deze visserspet al in 1840 begon te dragen als mode item. Combineer het item met een jeans en een trenchcoat of met een jurkje< met hoge hakken. Het maakt niet uit welke outfit je draagt met de sailor pet creëer je direct een nonchalante, française look. Laat je haar los hangen of draag de pet met een messy lage knot.