Dames losse kraagjes

Losse kraagjes zijn ideaal om je look fashionable mee af te stylen. Zie het als de nieuwe statement ketting. Je draagt het item als een blouse onder je favoriete sweater, zonder het enorm warm te krijgen. Eén ding is zeker: de losse kraag is op dit moment een hot item. Bij Shoeby shop je de meest betaalbare variant die het beste bij jouw look past.


De perfecte afronding van jouw look

Een los kraagje geeft heel makkelijk een zelfverzekerde touch aan je outfit. Daarom is een getailleerd overhemd ook een geliefd item voor onder een trui of een jurk. De kraag die daar bovenuit piept zorgt dat je set voorzien is van een klassieke touch. Maar soms kan het geheel een beetje rommelig aandoen. Vooral als het kledingstuk te strak is voor een blouse daaronder. Het losse kraagje is dan ook dé oplossing! De collar trek je gemakkelijk over je hoofd, is lang genoeg en door de bandjes blijft hij all day lang op zijn plek zitten.


Voor elke look een kraag

In de online shop vind je witte kraagjes, denim kraagjes, kraagjes met lace of zelfs een hoodie kraag. Maar ook modellen met speelse details als studs, rafels of streepjes. Een kraagje met details geeft een modieuze twist aan de klassieker. In de winter geef je een boost aan je jurk of sweater en in de zomer is een los kraagje erg geschikt onder een mooie jurk. De losse kraag is niet te warm, want je hebt immers geen hele laag onder je kleding.


Een ding is zeker: met de losse kraagjes loop jij er altijd on-trend bij!