Dames hoeden en mutsen

2 Resultaten
5 20
Filters
Kleur
Merk
Maat
Doelgroep
Producttype
5-20
Prijs
5 20

Bij Shoeby vind je altijd nieuwe collectie van dames hoeden en mutsen. Hoofddeksels zijn erg functioneel, zowel in de zomer als de winter. Deze zorgen er in het najaar namelijk voor dat het hoofd warm en droog blijft. Daarentegen beschermt dit accessoire je in het voorjaar tegen de felle zon. Je hoofd zal namelijk niet verbranden en de schaduw van het accessoire zorgt bovendien voor extra koelte op een warme dag. Daarnaast zijn hoeden en mutsen niet enkel functioneel, maar ook stylish. Met een zo'n accessoire voor het hoofd kan je een echt fashion statement maken en combineren met jouw favoriete kleding!

 

Een hoed of muts? 

Hoeden en mutsen, het zijn beide een accessoire voor het hoofd, maar ze zijn wel degelijk verschillend van elkaar. Mutsen zitten namelijk echt ‘om’ het hoofd heen, terwijl een hoed meer ‘op’ het hoofd ligt. De hoofddeksels houden je comfortabel warm, want ze zitten erg lekker. Ze zijn namelijk vaak gemaakt van zachte stoffen, zoals een fijngebreide of grofgebreide kwaliteit en imitatiebont. Perfect om te dragen bij jouw (winter)jas en sjaal. 

 

Diverse varianten

Hoeden en mutsen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, passend bij iedere look en iedere stijl! Zo zullen sommige vrouwen vallen voor een elegante baret, geschikt voor de echte fashionista’s. De mutsen of beanies zijn juist wat stoerder en passen goed bij een urban look! Daarnaast kan je ook niet om de bucket hoed trend heen. Dit item heeft een wijde rand die vaak naar beneden valt. Perfect voor een stoere outfit. Een teddy variant van deze vissershoed past daarnaast ook goed bij een vrouwelijke look! Voor welke hoed ga jij?