Dames riemen

25 Resultaten

Dames riemen

Filters
Maat
Kleur
Materiaalsamenstelling
Prijs
10 - € 30
10 - € 30

Riemen zijn niet alleen een enorm praktische accessoire, maar geven ook een fashionable touch aan je outfit. Vandaag de dag zorgt een riem er niet alleen voor dat je broek of rok op haar plek blijft, maar ook dat jouw look een stijlvolle afronding krijgt. In de online shop van Shoeby vind je dan ook een ruim aanbod aan stijlvolle ceinturen die een plekje in jouw garderobe verdienen.


Dé fashionable afronding van jouw look

Een riem kun je op verschillende manieren dragen. De meest bekende variant is nonchalant om de heupen, maar wist je dat dit accessoire ook veel kan doen voor je figuur? Je geeft een wijdvallende jurk of tuniek meer vorm door een riempje te dragen rondom de taille. Hiermee geef je direct meer body aan je figuur! Maar een riem draag je ook fashionable door een jeans om extra edge aan je look te geven.


Verschillende varianten

Je vindt enorm veel verschillende exemplaren van de riem in de online shop. Zo vind je ceinturen met prints, studs of stoere details. Maar ook een riem met metallic look of bijzondere sluiting is een echte musthave. Daarnaast is er ook nog de keuze tussen verschillende kleuren, ga je voor een zwart, witte of bruine riem? Een brede of smalle riem? De keuze is oneindig! Style je look af met een minimalistische of statement riem en je komt fashionable voor de dag.


Shop on-trend riemen in de online shop of in jouw favoriete Shoeby-winkel.