Ruilen en retourneren

Bij Shoeby geldt: niet goed, geld terug. Binnen 14 dagen kun je jouw kleding terug brengen. Je kunt er voor kiezen om je bestelling terug te sturen via de post of terug te brengen naar een van de Shoeby winkels. 

De enige voorwaarde die wij stellen aan de kleding is dat alle artikelen ongebruikt en in originele staat zijn. Natuurlijk mag je de artikelen passen. Als ze niet bevallen dan mag je ze zonder opgaaf van reden retour sturen. Mocht je het product beschadigen, dan kan het zijn dat we hiervoor kosten in rekening brengen. 
Vergeet niet de retourbon die je bij je bestelling hebt gekregen in te vullen. Dat zorgt namelijk voor de snelste afhandeling van je retourzending. 

Retourneren kan gratis via de Shoebywinkels. 

Zowel bij retour via de post als via een Shoeby winkel storten we zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag inclusief kosten voor levering terug. Bij het retourneren van een bestelling die geplaatst  is in een Shoeby winkel via de iPad of de zuil krijg je bij retour in de winkel direct je geld contant terug.

Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijg je een bevestigingsmail met daarin het bedrag dat je terugkrijgt. 

retour via de post

Als je ervoor kiest om je bestelling terug te sturen via de post kun je dit doen via de retoursticker. Vul de retourbon zo volledig mogelijk in. Verpak de kleding samen met de retourbon goed en breng het pakket naar het postkantoor. Als je je artikelen per post hebt teruggestuurd, wordt na ontvangst, het betaalde bedrag inclusief de kosten voor levering, zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald. Van dit bedrag zullen wij € 3.95, - voor de retourzending inhouden (ongeacht de grootte en het gewicht van het pakket). Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het Europese modelformulier voor herroeping.

retour naar een Shoeby store


bestellingen via Shoeby.nl

Je kunt jouw bestelling kosteloos naar één van de Shoeby stores in Nederland brengen. Neem de artikelen en de retourbon ingevuld mee samen met de factuur uit je mailbox en alles wordt voor je geregeld. Het kan ongeveer 10 werkdagen duren voordat wij je retour hebben ontvangen en verwerkt.
Onze winkels worden 2x per week bevoorraad en nemen je retourzending mee met een van onze interne vrachtroutes. Je retourzending wordt bij aankomst zo snel mogelijk verwerkt.

Let op: Er worden géén kosten in de winkel terugbetaald, de terugbetaling ontvang je op je bankrekening.

bestellingen in de Shoeby winkel via de iPad of Zuil

Je kunt jouw bestelling kosteloos naar één van de Shoeby stores in Nederland brengen. Neem de artikelen en de retourbon ingevuld mee samen met de factuur uit je mailbox en alles wordt voor je geregeld. Je krijgt meteen het retourbedrag terug zodat je wellicht meteen een nieuwe aankoop kunt doen.

Met inmiddels 250 winkels in Nederland is er altijd een Shoeby winkel bij jou in de buurt. Klik hier voor de adressen.

Ruilingen

Wij storten het bedrag van het artikel terug en je kunt een nieuwe aankoop online of in de winkel doen.