Op woensdag 26 oktober wordt de Kidsmiddag gehouden in de Shoeby winkels in Aalsmeer en Zeewolde.

Laat je adviseren door een professioneel stylingteam en ga als een echt supermodel op de foto. Blij met je outfit? In de winkel ontvang je deze middag 20% korting op de originele prijs van je nieuwe Jilly of Mitch outfit!

En is jouw foto één van de leukste, mooiste, mafste of coolste? Dan maak je ook nog eens kans op gave prijzen!

Wat kun je winnen?

  • Met 10 vriend(inn)en naar de film Hart Beat inclusief meet & greet met de cast;
  • Een gaaf hoverboard;
  • 1 van de 230 T-shirts met handtekeningen van de Hart Beat cast.

Psssst…. je hoeft echt geen supermodel te zijn om te winnen hoor. Als je maar jezelf bent!

Hart Beat

Vanaf 12 oktober draait Hart Beat in de bioscoop en jij kan bioscoopkaarten winnen voor jou en 9 vriend(inn)en. Hart Beat is een spetterende muzikale film met hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch (Spangas, Grease) en Rein van Duivenboden (popgroep MainStreet), daarnaast zijn er ook rollen weggelegd voor Stephanie van Eer, Monsif Bakkali, Holly Mae Brood, Tara Hetharia en Britt Scholte.

Muziek maken betekent alles voor de schuchtere scholiere Zoë (Vajèn van den Bosch) maar sinds het vertrek van haar vader heeft ze haar gitaar niet meer aangeraakt. Als zij op de fiets wordt aangereden door de tourbus van Mik (Rein van Duivenboden), een Nederlandse superster à la Justin Bieber waar Zoë bepaald geen fan van is, springt er toch een vonk over tussen de twee. De mensen in hun omgeving maken het alleen wel heel erg lastig om de aantrekkingskracht tussen hen tot echte liefde te laten uitgroeien.

Bekijk de trailer.

Zien we je in de winkel?

algemene voorwaarden