Zo draag je de Haarband!

Vrouwelijk

Los haar met een krul, daar hoort een haarbandje bij! Ga voor een zijscheiding en creëer meteen een open, frisse blik door het haarbandje achter in het haar aan te brengen. Laat de krullen er wat overheen vallen en je vrouwelijke coupe is compleet.

Bekijk de blauwe haarband

Boho Stijl

De jaren zeventig zijn een grote inspiratiebron voor de zomer. Een boho vlecht is dan ook de perfecte hairdo. Maak je vlecht af met een opvallend haarbandje en trek wat losse plukjes uit het haar en uit de vlecht om het geheel nog nonchalanter te maken.

Bekijk de zwarte haarband

Op z'n frans

De chique Franse rol – bekend van stijlicoon Grace Kelly – is de perfecte coupe in combinatie met een haarbandje. Maak een staart, maar in plaats van deze vast te maken, draai je de lokken horizontaal strak tegen de achterkant van het hoofd. Spelt het uiteinde van de pluk vast en breng het haarbandje aan.

Bekijk de zalmkleurige haarband

Paardenstaart deluxe

Een simpele staart geef je makkelijk een upgrade met een mooie haarband. Druk het haar bij de aanzet iets naar boven zodat je een kleine bouffant creëert. Geen krullen van jezelf? Maak wat krullen in je staart met een krultang en je staart gaat van casual naar hip!

Bekijk de roze haarband