De Zevende Hemel is een muzikale ode aan liefde en familie van topregisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. Nick & Simon, Boudewijn de Groot en Doe Maar.

Wil jij samen met introducé naar dé film van dit najaar? Lees dan snel verder!

Wat kun je winnen?

Jij maakt nu kans op 2 tickets voor de exclusieve Shoeby-voorstelling van De Zevende Hemel op zondag 20 november om 11.00 uur in Vue Alkmaar, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch en Vue Hoogeveen.

De Zevende Hemel

In De Zevende Hemel ontmoeten we Maria Rossi, die samen met haar man Max het prachtige Italiaanse restaurant De Zevende Hemel runt. Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, wil ze haar familie nog eenmaal samenbrengen. Echter staan oude ruzies, relatieproblemen en het jubileum van het familierestaurant haar wens in de weg... De Zevende Hemel is een muzikale ode aan liefde en familie van regisseur Job Gosschalk met liedjes van o.a. De Dijk, Nick & Simon, Boudewijn de Groot, Trijntje Oosterhuis, BLØF, Marco Borsato en Doe Maar. De fenomenale sterrencast van deze film bestaat uit onder meer Huub Stapel, Henriëtte Tol, Thomas Acda, Tjitske Reidinga, Halina Reijn, Ruben van der Meer, Jan Kooijman en Noortje Herlaar.

De Zevende Hemel is vanaf 24 november te zien in de bioscoop.

Wat moet je doen?

Heel simpel! Laat ons weten waarom jij moét winnen. Wie weet zit jij dan op 20 november in de bioscoopzaal van een van de vier Vue locaties om deze feelgood film te zien, nog vóórdat deze te zien is in de bioscoop.

Doe mee!

Over Vue

Vue is onderdeel van Vue International en heeft in Nederland 21 bioscopen in 20 steden. Vue is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen. Jij maakt kans op kaarten voor de exclusieve Shoeby-voorstelling op 20 november van de Zevende Hemel in Alkmaar, Apeldoorn, Den Bosch en Hoogeveen.

Bekijk de algemene voorwaarden.